ANALOGT | DIGITALT | KONCEPT

Identitetsskapande genom kreativa konceptuella lösningar och kommunikation
med produktion i analoga och digitala kanaler.

BANNERS

Från idé till färdig publicering av effektfulla digitala annonser som rörliga eller fasta på plattformar och SoMe länkade till hemsida.

HEMSIDOR

Hemsidor i WordPress från grunden med domän, webbhotell, teman, menyer, design, länkar, sidor mm.
Vi skapar även enklare webbutik från grunden och mer avancerade med hjälp av duktiga samarbetspartners.

SoMe

Förstärk din synlighet på sociala medier med en annons, film eller illustration. Med ett starkt budskap och lockande erbjudande genererar spring i butik. Så var där dina kunder befinner sig. Vi hjälper er.

KATALOGER

Produktion och utformning av original för tryck av foldrar, broschyrer, kataloger med tryckanpassningar samt konvertering till blädderbara digitala exemplar.

KAMPANJER

Vi hjälper ert företag med kreativa koncept för ert erbjudande. Med genomtänkta idéer, träffsäker copy och smart upplägg får vi er kampanj att sticka ut lite mer.

ANNONSER

Proffsiga annonser med tryckanpassningar för tidningar och magasin. Önskar du en helsida, halvsida eller ett annat format vi löser det. Självklart utgår vi efter ert företags grafiska profil med utformningen av annonsen. Vi idéar, layoutar och skriver text. Finns bilder så bearbetar vi dem och anpassar dem inför tryck. Saknas bilder så fotar vi eller eventuellt köper bilder från bildbyrå.

ILLUSTRATIONER

Illustrativa visuella bilder kan ibland vara lättare beskriva en idé eller en funktion. En enkel animerad illustration kan få större genomslag i SoMe än en film. Den kan göras mer personlig för ert företags varumärke, även symboler, splashar och andra element kan också göras specifikt för just ert företag.

MÄSSOR

I samarbete med mässor och arrangemang skapar vi kreativa konceptuella lösningar för ert företag från idé till färdig lansering. Vi producerar mässmaterial, tar fram skisser på monterutseende, skapar inbjudningar och säljbrev, gör presentationer och sampling bland annat.

KUNDEVENT

Vi skapar minnesvärda event för ditt företag. Det kan löna sig att ta hjälp utifrån utan att behöva tänka på alla detaljer. Vi fixar snygga inbjudningar inför eventet för det passande konceptet, annonsering i print, digitalt och trycksaker samt goodiebags till alla gäster.

Vi löser allt kring catering, utrustning för ljud och musik, bland annat med flera goda kontakter och stor erfarenhet av duktiga leverantörer.

SNABBTEXTNING

Vi är proffs på handtextade skyltar, affischer, diplom och kort. Att trycka skyltar och affischer är dyrt. Gör det i stället mer personligt med handtextade skyltar, de är lättare att byta ut efter hand utan större omkostnader. Vi kan även erbjuda kurser i snabbtextning i mindre grupper om ert företag vill lära sig att skapa egna snygga skyltar till butiken.