Hoppa till innehåll

Vem är jag

”Mitt mål är att skapa nöjda kunder och mitt motto är att ge kunden det lilla
extra vid varje leverans. Vara kundens personliga kreatör helt enkelt


Kreativ Kommunikation
i Lokalklass

Hej! Artstoff Reklamkommunikation är en enskild firma, ett enmansbolag som jag startade 1 mars 2019. Jag heter Marjut Molén och har arbetat 30 år inom reklam- och mediebranschen i roller som Originalare, Grafisk Designer, Art Director och Projektledare. Som kreatör är jag mycket nyfiken och passionerat förälskad i mitt jobb!

Mina tjänster går bra att hyra på konsultbasis eller som projektanställd på timmar. Du kan ha mig på distans eller fysiskt på plats på företaget efter överenskommelse.

Kontakta mig gärna så pratar vi vidare om hur ditt företags önskemål och behov ser ut. Vi hörs!

Hälsningar Marjut Molén