Vem är jag

Artstoff Reklamkommunikation är en enskild firma, ett enmansbolag som jag startade 1 mars 2019. Jag heter Marjut Molén och har arbetat 30 år inom reklam- och mediebranschen i roller som Originalare, Grafisk Designer, Art Director och Projektledare. Som kreatör är jag mycket nyfiken och passionerat förälskad i mitt jobb!

Mina tjänster går bra att även hyra på konsultbasis eller projektanställning på timmar, distans eller fysiskt på plats på företaget efter överenskommelse.

Kontakta mig gärna så pratar vi vidare om hur ert företags önskemål och behov ser ut. Välkommen att höra av er!

“Mitt mål är att skapa nöjda kunder och mitt motto är att ge kunden det lilla
extra vid varje leverans. Vara kundens personliga kreatör helt enkelt

Kreativ Kommunikation i Lokalklass

Marjut Molén
marjut@artstoff.se
Mobil +46 736803238