Warning: Undefined array key "options" in /customers/5/e/7/artstoff.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Hemsidor -

Hemsidor

Digital kommunikation

Basen för företagets kommunikation idag är hemsidan. Sedan cirka fem år tillbaka har det har skett en förflyttning från tryckt media till digital kommunikation. På hemsidan kan företaget presentera sig, visa upp sina tjänster och produkter med bilder och beskrivningar samt fylla ut med annat relevant innehåll.

Hemsidan

Jag hjälper dig att starta upp en enkel webbsida från grunden, göra den användarvänlig för ditt företag att administrera. Hemsidan behöver inte byggas upp med kodning utan det finns många färdiga teman att välja mellan som man istället kan utgå ifrån. Större företag med mer avancerad organisation kan vara mer beroende av en webbutvecklare.

Strategi

Det lönar sig att från början ha en genomtänkt strategi, en plan, annars är det lätt att irra bort sig. Det kan ibland ta lite tid och det är inte alltid så självklart att du som företagare vet precis vilket innehåll hemsidan ska ha eller hur den ska se ut. Men med ett bra förarbete kommer jobbet gå så mycket fortare.

Jag hjälper dig

Jag skapar hemsidor. Jag hjälper ditt företag att bygga upp en hemsida från grunden som du själv eller någon anställd sedan ska kunna administrera själv. Självklart kan jag också sköta administrationen så kan du och ditt företag fokusera på annat.

Det kräver dock en del att fundera på före start vad hemsidan ska innehålla och sedan fylla den med innehåll och se till att hemsidan är uppdaterad. ”Hemsidan är som en organisk butik”, dvs om butiken är rörig, där gamla omoderna kläder hänger fortfarande kvar i galgarna och priserna är felmärkta. Då upplevs butiken inte särskilt seriös. Det gäller samma sak på nätet. Har du en hemsida eller en webbutik, så måste du se till att ständigt uppdatera den, se till att fylla på med nytt innehåll (content), då upplevs hemsidan inspirerande och positiv. Företaget får sålt sina produkter eller tjänster, nya kunder strömmar till och kanske till och med delas på sociala medier.

Önskar ni er en mer avancerad hemsida med tredjepartskopplingar, så har jag duktiga webbspecialister som samarbetspartners.

Med ditt samtycke använder vi och våra partners cookies eller liknande teknik för att lagra, komma åt och behandla personuppgifter, om du väljer att fortsätta så bekräftar och godkänner du det  Läs mer

Rulla till toppen